KUY:n Kotiratakisat

Valtakunnallisen yleisurheiluviikkon aikana kisataan kotiradalla!

Aikaa suorittaa kilpailulajeja on valtakunnallisen yleisurheiluviikon ajan eli 18. - 24.5. Kilpailu on toteutettavissa jokaisen kodin lähimaastossa, eikä varsiaisia yleisurheiluvälineitä tarvita. Tulokset syötetään itse lomakkeelle suorituksen jälkeen. Yrittää saa viikon aikana niin monta kertaa kuin haluat. Muistakaa verrytellä ennen kisasuorituksia!

Lajeina KUY:n kotiratakisassa ovat:
  • Paavonpolun maastojuoksurata 1,4km (merkattu qr-koodilapuilla)
  • Vedellä täytetyn 0,5l limsapullon heitto
  • Pikajuoksu (2 valotolpan väliä noin 60m)
  • Vauhditon pituushyppy
  • Vauhditon 5-loikka

Tulosten syöttö

Syötä tulokset TÄÄLTÄ

Ohjeita kotiratakisaan:

1. Paavonpolun maastojuoksurata

Juokse omalla ajanotolla Järvenpään Paavonpolun maastojuoksureitti (1.4km). Syötä aika sekunnin tarkkuudella. Reitti on merkattu QR-koodilapuin. (huom kun suoritat maastojuoksuhaastetta, sinun ei tarvitse lukea QR koodilappuja)

2. Vedellä täytetyn 0,5l limsapullon heitto

Mene lähimmälle kentälle, jossa riittävästi tilaa.
Heitä vapaalla tyylillä 0,5litran limsapullo mahdollisimman kauas.
Mittaa matka noin 1m mittaisilla askeleilla. Syötä tulos 0,1m tarkkuudella.

Katso ohjevideo TÄÄLTÄ

3. Pikajuoksu (2 valotolpan väliä n. 60m)

Etsi kotisi läheltä mahdollisimman tasainen tienpätkä, jossa on katuvalot. Tarkista että katuvalojen väli on askelmitalla n. 30 metriä (ei esim. 25). Juokse kaksi valotolpan väliä mahdollisimman lujaa omalla lähdöllä. Kaverisi tai vanhempasi aloittavat ajanoton takimmaisen jalan liikkeestä. Voit suorittaa haasteen myös urheilukentällä. Syötä tulokset 0,1s tarkkuudella.

4. Vauhditon pituushyppy

Hyppää vauhditon pituushyppy (alastulo ei tarvitse olla hiekkakasaan) ja mittaa tulos tossumitalla tai oikealla mitalla. Syötä tuloksesi 0,1 tossun tarkkuudella. Voit suorittaa haasteen esim. kotipihallasi, lähipuistossa tai urheilukentällä.

Katso ohjevideo TÄÄLTÄ

5. Vauhditon 5-loikka

Hyppää vauhditon 5-loikka (alastulo ei tarvitse olla hiekkakasaan) ja mittaa tulos tossumitalla tai oikealla mitalla. Syötä tulokseksi 0,1 tossun tarkkuudella. Voit suorittaa haasteen esim. kotipihallasi, lähipuistossa tai urheilukentällä

Katso ohjevideo TÄÄLTÄ