Marjutin ja Eilan Valmennusryhmä

Valmennusryhmään on valittu tavoitteellisesti yleisurheilua harjoittelevia urheilijoita. Treenejä ryhmällä on 4-6 kertaa viikossa. Ryhmän urheilijoiden tulee sitoutua harjoitusohjelman mukaisiin treeneihin ja kilpailla suunnitelmallisesti.

Ryhmän urheilijat sitoutuvat myös harjoituspäiväkirjan säännölliseen täyttämiseen. Harjoittelussa korostuu monipuolisuus ja suunnitelmallisuus, asteittainen suuntautuminen omaan lajiin / lajiryhmään aloitetaan.

Ryhmän vastuuvalmentajana kaudella 2023 - 2024 toimii Marjut Väänänen.
Urheilijan polku KUY:ssä


KAUSIMAKSUT 2023 - 20234        
1560 € (+seuran jäsenmaksu 40,00)   
Kausimaksu kattaa harjoitukset 5-6 kertaa viikossa 2.10.2023 - 15.9.2024
Ilmoittautuminen ryhmään on koko kaudeksi sitova.

MAKSUHYVITYKSET                                                                                                  
Maksuhyvityksen voi saada loukkaantumisen/sairastumisen vuoksi lääkärintodistuksella yli 1 kuukauden poissaolon jälkeen. Huomioithan, että alle 1 kuukauden poissaoloista maksuhyvitystä ei myönnetä. Hyvitys myönnetään loukkaantumista seuraavasta kuukaudesta alkaen. Valmentajan kanssa on mahdollista neuvotella korvaavasta harjoittelusta. Mikäli korvaava harjoittelu toteutetaan oman valmentajan toimesta, maksuhyvitystä ei myönnetä. Loukkaantumis- ja sairastapausten maksuhyvityksistä neuvotellaan tapauskohtaisesti valmentajan ja toimiston kanssa.

LISENSSI JA VAKUUTUS
Urheilija ostaa itse lisenssin ja varmistaa, että vakuutus on voimassa ja kattaa kilpaurheilun sekä vastaa omaa tarvetta. Lisenssin ja vakuutuksen ostaminen ja info TÄÄLTÄ

KILPAILUISTA                                                                                                                 
Tämän ryhmän urheilijoilla on osallistumisvelvoite pm-/am- ja SM-kilpailuihin ja erilaisiin seuraotteluihin!  Seura maksaa osallistumiset kaikkiin piirinmestaruus (pm) ja SM- kisoihin. SM-kilpailuista seura maksaa myös matka- ja majoituskuluja erikseen sovittujen periaatteiden mukaisesti. SM-kisamatkoista on aina sovittava etukäteen seuran kanssa. Seuran omat kisat ovat jäsenille maksuttomia!

LISÄTIETOA RYHMÄSTÄ: valmennus(at)kuy.fi