Jonin ja Hannan valmennusryhmä

Ryhmä harjoittelee 5 kertaa viikossa aina puolitoista tuntia kerrallaan. Tässä ryhmässä harjoitellaan ottelupohjaisesti ja juoksupanotteisesti. 

Ryhmä on tarkoitettu 12-15-vuotiaille, jotka haluavat kilpailla ja sitoutuvat harjoittelemaan 5 kertaa viikossa ryhmän harjoituksissa.

Ryhmään osallistuvat urheilijat valitaan ja heille lähetetään kutsu osallistua ryhmän harjoituksiin. Voit myös hakea ryhmän toimintaan mukaan lähettämällä sähköpostia valmennus(at)kuy.fi (sähköpostia ei lueta päivittäin). Laitathan hakemukseen urheilijan nimen, syntymäajan, parhaat yleisurheilutulokset sekä voit lisätä hakemukseen myös perusteet, miksi urheilija tulisi valita mukaan ryhmään.

Ryhmän vastuuvalmentajana kaudella 2021 - 2022 toimii Joni ja Hanna
Urheilijan polku KUY:ssä


HARJOITUKSET

Talvikausi 1.10. 2021 - 1.5.2022
Maanantaina  klo 17:00 - 18:300 Hyrylän jäähallin juoksusuora
Tiistaina klo 18:45 - 20:15 Järvenpään monitoimihalli
Keskiviikkona klo 17:00 - 18:30   Järvenpään monitoimihalli
Perjantaina klo 17:30 - 19:00   Järvenpään monitoimihalli
Lauantaina klo 14:00 - 15:30   Järvenpään Piironen v-alue

Erillisistä lajiharjoituksista kauden aikana ilmoitetaan ryhmälle erikseen. Harjoituskerroille osallistuminen/poisjäänti ilmoitetaan aina erikseen MyClubin kautta ennakkoon!

KAUSIMAKSUT 2021 - 2022               
1260 €  (+seuran jäsenmaksu 30,00)
Kausimaksu kattaa harjoitukset 5 kertaa viikossa 4.10.2021 - 30.9.2022.
Ilmoittautuminen ryhmään on koko kaudeksi sitova.

MAKSUHYVITYKSET                                                                                                    
Maksuhyvityksen voi saada loukkaantumisen/sairastumisen vuoksi lääkärintodistuksella yli 1 kuukauden poissaolon jälkeen. Huomioithan, että alle 1 kuukauden poissaoloista maksuhyvitystä ei myönnetä. Hyvitys myönnetään loukkaantumista seuraavasta kuukaudesta alkaen. Valmentajan kanssa on mahdollista neuvotella korvaavasta harjoittelusta. Mikäli korvaava harjoittelu toteutetaan oman valmentajan toimesta, maksuhyvitystä ei myönnetä. Loukkaantumis- ja sairastapausten maksuhyvityksistä neuvotellaan tapauskohtaisesti valmentajan ja toimiston kanssa.

LISENSSI JA VAKUUTUS
Urheilija ostaa itse lisenssin ja varmistaa, että vakuutus on voimassa ja kattaa kilpaurheilun sekä vastaa omaa tarvetta.  Lisenssin ja vakuutuksen ostaminen ja info TÄÄLTÄ

VARUSTEET
Saliharjoituksissa sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja lenkkarit. Monitoimihallissa ja jäähallien juoksusuoralla tuuliasu tai vastaava, pitkät trikoot ja pitkähihainen paita, sekä lenkkarit ja piikkarit. Juomapullo on hyvä olla mukana. Sisäharjoituksissakin pitää olla varautunut ulkoharjoitteluun!

Ulkoharjoituksissa varusteet sään mukaan (verkkarit/shortsit ja t-paita) ja juomapullo mukaan (täytettynä vedellä). Sateen sattuessa harjoitukset pidetään.

 
KILPAILUISTA
Seura maksaa osallistumiset kaikkiin piirinmestaruus- (pm) ja SM-kisoihin, joihin tämän ryhmän urheilijat osallistuvat toivottavasti kaikki. Mottona on 'lähdetään porukalla valmentajan kanssa'. 
Seuran omat kisat ovat jäsenille maksuttomia!