Jonin ja Hannan valmennusryhmä

Ryhmä harjoittelee 4-5 kertaa viikossa aina puolitoista tuntia kerrallaan. Tässä ryhmässä harjoitellaan otteluopohjaisesti ja juoksupanotteisesti. 

Ryhmä on tarkoitettu 12-14-vuotiaille, jotka haluavat kilpailla ja sitoutuvat harjoittelemaan 4-5 kertaa viikossa ryhmän harjoituksissa. 


Kesäkausi 1.5. - 19.9.2021

Maanantaisin   klo 18.30 - 20.00 / Tuusulan urheilukeskus Hyrylä
Tiistaisin           klo  17.00 - 18.30 / Kalevan urheilupuisto Kerava
Keskiviikkoisin  klo 18.00-19.30 / Järvenpään Keskusurheilukenttä
Perjantaisin      klo 17.30 - 19.00/ Tuusulan urheilukeskus Hyrylä
Lauantaisin      klo 11.30 - 13.00 / Järvenpään Keskusurheilukenttä


Ilmoittautuminen talven ryhmään sähköpostilla valmennus(at)kuy.fi
KAUSIMAKSUT 2020 - 2021

5 kertaa viikossa harjoittelevat: 1200€
4 kertaa viikossa harjoittelevat: 960€


Maksuhyvitykset
Maksuhyvityksen voi saada loukkaantumisen/sairastumisen vuoksi lääkärintodistuksella yli 1 kuukauden poissaolon jälkeen. Huomioithan, että alle 1 kuukauden poissaoloista maksuhyvitystä ei myönnetä. Hyvitys myönnetään loukkaantumista seuraavasta kuukaudesta alkaen. Valmentajan kanssa on mahdollista neuvotella korvaavasta harjoittelusta. Mikäli korvaava harjoittelu toteutetaan oman valmentajan toimesta,maksuhyvitystä ei myönnetä. Loukkaantumis-ja sairastapausten maksuhyvityksistä neuvotellaan tapauskohtaisesti valmentajan ja toimiston kanssa.


Kausimaksun lisäksi tulee ostaa Lisenssi, joka sisältää tapaturmavakuutuksen.
Lue lisää täältä!


VARUSTEET
Saliharjoituksissa sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja lenkkarit. Monitoimihallissa ja jäähallien juoksusuoralla tuuliasu tai vastaava, pitkät trikoot ja pitkähihainen paita, sekä lenkkarit ja piikkarit. Juomapullo on hyvä olla mukana.
Ulkoharjoituksissa varusteet sään mukaan (verkkarit/shortsit ja t-paita) ja juomapullo mukaan (täytettynä vedellä). Sateen sattuessa harjoitukset pidetään.

KILPAILUISTA
Seura maksaa osallistumiset kaikkiin piirinmestaruus (pm) kisoihin, ja toivottavaa on että niihin osallistuu paljon urheilijoita eli lähdetään porukalla valmentjan kanssa. 

Seuran omat kisat ovat jäsenille maksuttomia!