Eilan Valmennusryhmä

Nuorisovalmennusryhmään valitaan tavoitteellisesti yleisurheilua harjoittelevia yli 15-vuotiaita junioreita. Harjoituksia järjestetään 6 kertaa viikossa. Ryhmän tavoitteena on luoda urheilijoille monipuolinen harjoituspohja ja antaa valmiuksia kilpailla monipuolisesti eri yleisurheilulajeissa.
Ryhmän tavoitteena on osallistua ikäluokan sm-kilpailuihin.

Ryhmän vastuuvalmentajana kaudella 2022 - 2023 toimii Eila Kelo.
Urheilijan polku KUY:ssä

KAUSIMAKSUT 2022 - 2023          
1500 € (+seuran jäsenmaksu 30,00)
Kausimaksu kattaa harjoitukset 6 kertaa viikossa 1.10.2022 - 17.9.2023
Ilmoittautuminen ryhmään on koko kaudeksi sitova.

MAKSUHYVITYKSET                                                                                                   
Maksuhyvityksen voi saada loukkaantumisen/sairastumisen vuoksi lääkärintodistuksella yli 1 kuukauden poissaolon jälkeen. Huomioithan, että alle 1 kuukauden poissaoloista maksuhyvitystä ei myönnetä. Hyvitys myönnetään loukkaantumista seuraavasta kuukaudesta alkaen. Valmentajan kanssa on mahdollista neuvotella korvaavasta harjoittelusta. Mikäli korvaava harjoittelu toteutetaan oman valmentajan toimesta, maksuhyvitystä ei myönnetä. Loukkaantumis- ja sairastapausten maksuhyvityksistä neuvotellaan tapauskohtaisesti valmentajan ja toimiston kanssa.

LISENSSI JA VAKUUTUS
Urheilija ostaa itse lisenssin ja varmistaa, että vakuutus on voimassa ja kattaa kilpaurheilun sekä vastaa omaa tarvetta. Lisenssin ja vakuutuksen ostaminen ja info TÄÄLTÄ

KILPAILUISTA
Tämän ryhmän urheilijoilla on osallistumisvelvoite pm-/am- ja SM-kilpailuihin ja erilaisiin seuraotteluihin!
Seura maksaa osallistumiset kaikkiin piirinmestaruus (pm) ja SM- kisoihin. SM-kilpailuista seura maksaa myös matka- ja majoituskuluja erikseen sovittujen periaatteiden mukaisesti. SM-kisamatkoista on aina sovittava etukäteen seuran kanssa.  Seuran omat kisat ovat jäsenille maksuttomia!