Nuorisovalmennusryhmä

Nuorisovalmennusryhmään on valittu tavoitteellisesti yleisurheilua harjoittelevia 16-19-vuotiaita urheilijoita. Treenejä ryhmällä on 4-6 kertaa viikossa. Ryhmän urheilijoiden tulee sitoutua harjoitusohjelman mukaisiin treeneihin ja kilpailla suunnitelmallisesti. Ryhmän urheilijat sitoutuvat myös harjoituspäiväkirjan säännölliseen täyttämiseen. Harjoittelussa korostuu monipuolisuus ja suunnitelmallisuus, asteittainen suuntautuminen omaan lajiin / lajiryhmään aloitetaan.Urheilijan polku KUY:ssä

Ryhmän vastuuvalmentaja
Marjut Väänänen, 040-500 0947 tai

Ryhmän muut valmentajat:
Jorma Liukka 040-731 7967                                           
Eila Kelo 050-330 0820
Tarja Kankkunen


VALMENTAJILLE TULEE AINA ILMOITTAA HARJOITUKSISTA POISJÄÄNNISTÄ!

Linkki kesän 2018 (alkaen 2.5.) treenikalenteriin (9.4.2018)
                     


KAUSIMAKSUT 1.10.2017-31.9.2019    1260 € / vuosi,

Jäsenmaksu 30 euroa laskutetaan erikseen!

Kausimaksu maksetaan kerran kuukaudessa 105€, ensimmäinen lasku lähetetään viitenumeroineen lokakuussa, Lasku pätee koko harjoittelukauden.

Maksukeskeytyksen voi saada loukkaantumisen/sairastumisen vuoksi lääkärintodistuksella yli 1 kuukauden poissaolon jälkeen. Ensimmäisen kk-jälkeen voi saada kokonaan keskeytyksen tai osittaisen kk-maksun, riippuen mitä valmentajan kanssa on sovittu korvaavasta /osittaisesta harjoittelusta tai erillisten harjoitusohjelmien tekemisestä. Asasta neuvotellaan tapauskohtaisesti valmentajan ja toimiston kanssa.
Vakuutus on voimassa vasta, kun maksu on suoritettu ja urheilijalla on silloin Suomen Urheiluliiton lisenssi.

KILPAILUISTA

Tämän ryhmän urheilijoilla on osallistumisvelvoite pm-, am- ja SM-kilpailuihin ja erilaisiin seuraotteluihin!
Seura maksaa osallistumiset kaikkiin piirinmestaruus (pm) ja SM- kisoihin. Ilmoittaudu näihin aina seuran sähköpostin kilpailu.kuy@saunalahti.fi kautta, viimeistään 2 vrk ennen ilmoittautumisajan päättymistä.

SM-kilpailuista seura maksaa myös matka- ja majoituskuluja sovittujen periaatteiden mukaisesti. SM-kisamatkoísta sovittava aina etukäteen valmennuspäällikön kanssa.

Seuran omat kisat ovat jäsenille maksuttomia!

Ryhmän vuosittain sovittavat pelisäännöt löytyvät pelisäännöt-kohdasta!