Liity seuran jäseneksi

Hei KUY:n ystävä, vanhempi, huoltaja, toimitsija!


Toivomme sinun liittyvän seuramme jäseneksi maksamalla 40 euron jäsenmaksun.
Urheilijat ja harrastajat liittyvät automaattisesti seuran jäseniksi ilmoittautumisen yhteydessä ja valitsevat jäsenmaksun maksettavaksi ilmoittautumisen yhteydessä. Eli jos olet osallistumassa seuraan urheilijana, ilmoittautumista ei tehdä tämän kautta. Tämä linkki koskettaa vain KUY:n jäseniksi haluavia huoltajia, toimitsijoita, vanhempia ja lapsia, jotka eivät osallistu KUY:n ryhmien toimintaan.

Seuralle on hyötyä jäsenien määrästä, kun haemme erilaisia tukia toiminta-alueemme kunnilta ja eri liikuntajärjestöiltä. Sinulle etuna on mahdollisuus osallista seuran toimintaan ja tapahtumiin sekä oikeus vaikuttaa seuratoimintaan vuosikokouksissa.

Jäsenmaksun maksamalla tuet myös seuramme toimintaa, ja tämä mahdollistaa
mm. erilaisten maksuttomien tapahtumien järjestämistä urheilijoillemme.

Jäseneksi liittyminen tapahtuu MyClubin kirjautumisen kautta, jotta kaikki tietosuojalain vaatimukset täyttyvät. Alla olevasta linkistä pääset ottamaan jäsenmaksun ja sitä kautta pääset täyttämään jäsentietosi rekisteriin, jonka kautta jatkossa saat kaiken seurainfon ja voit jatkossa päivittää kaikkia tietoja mm. sen mitä posteja haluat vastaanottaa seuralta.

Kiitämme tuestasi!

Lue mitä etuja saat jäsenmaksulla!