Seuran esittely

Keski-Uudenmaan Yleisurheilu aloitti toimintansa 1.1.2010. KUY on kahden seuran eli Järvenpään Palon yleisurheilijoiden ja Tuusulanjärven Urheilijoiden yhteenliittymä, johon lisäksi tuli mukaan useita seuratoimijoita ja urheilijoita Keravan Urheilijoista. Toimimme Järvenpäässä, Keravalla ja Tuusulassa. Järjestämme toimintaa kaiken ikäisille!

Liikuntaleikkikoulumme liikuttavat 4-6-vuotiaita ympäri vuoden. Liikkareissa harjoitellaan liikunnan perustaitoja leikkien, pelien ja temppuratojen kautta, yleisurheilun lajikokeiluja unohtamatta. Talvikaudella tarjoamme myös vekarajumppaa 2-3-vuotialle ja heidän vanhemmilleen.

Yleisurheilukoulumme ovat tarkoitettu 7-10-vuotiaille. Yleisurheilukouluissa harjoitellaan kaksi kertaa viikossa monipuolisesti liikkuen ja yleisurheilulajeihin tutustuen. Yleisurheilukoulut ovat erinomainen paikka aloittaa yleisurheiluharrastus ja edetä kohti valmennusryhmätoimintaa. Tarjoamme myös myös harjoitusryhmätoimintaa 11-17-vuotiaille ja aikuisille, ei kilpailulliseen toimintaan tähtääville.

Kisakentillä KUY:n tunnistaa mustaturkoosista väreistä, hienoista kasvomaalauksista ja maskotistamme Sulo Siilistä.

Toiminta-ajatus

KUY tuottaa Keski-Uudellamaalla kaikenikäisille monipuolisia mahdollisuuksia harrastaa yleisurheilua ja kehittyä yleisurheilijana harrasteurheilijasta kilpa- ja huippu-urheilijaksi.

Visio

KUY on Uudenmaan piirin johtava yleisurheiluseura ja näkyvä vaikuttaja alueellisesti ja valtakunnallisesti sekä Uudenmaan piirin Nuorisocup voittaja. 

Arvot

Eettisyys

Näkyy toiminnan tasapuolisuutena ja vastuullisuutena. KUYssä kaikista jäsenistä pidetään huolta ja jokainen voi kokea kuuluvansa joukkoon. 

Kasvatuksellisuus

Näkyy urheilijoiden ja seuratoimijoiden kasvattamisena liikunnan avulla, liikunta tarjoaa hyvän keinon opetella elämässä tarvittavia taitoja

Tavoitteellinen kehittyminen

Näkyy urheilutoiminnan laatuna. KUY haluaa varmistaa jäsenilleen mahdollisuuden kehittyä harrastetason urheilijasta huippu-urheilijaksi.

Liikunnan ilo

Ohjaa kaikkea tekemistä, liikunta ja urheilu ovat iloisia asioita, jotka tuovat merkitystä ihmisten arkeen.
 

KUY:n työntekijät

Toiminnanjohtaja

- Yhteistyö kaupungin, piirin, liiton ja jäsenistön kanssa
- Toimistotehtävät: sähköpostiliikenne, tiedottaminen jäsenistölle, maksuliikenne
- Urheilijalisenssejä koskevan rekisterin ylläpito
- Yhteystietorekisterin ylläpito
- Nettisivujen päivittäminen

Ota yhteyttä toiminnanjohtajaan:
toimisto@kuy.fi

Nuorisopäällikkö 

- Liikuntaleikkikoulun (4-6v) sekä  nuorisourheilun (7-17v) organisointi ja toteutus
- Yhteistyö koulujen ja päiväkotien kanssa
- Ohjaajien rekrytointi ja kouluttaminen
- Aikuisten Yleisurheilukoulu
- Seuraleirit ja kesän päiväleirit
- Nettisivujen päivittäminen

Ota yhteyttä nuorisopäällikköön:
p. 045 893 6705
nuoriso@kuy.fi

*Jäsenmaksu:
Jäsenmaksu vuodelta 2022 on 30 euroa. Halutessasi voit maksaa seuran jäsenmaksun seuran tilille FI2550921220107441 ja viestikohtaan lisää nimesi ja yhteystietosi.