Seuran esittely

Keski-Uudenmaan Yleisurheilu ry on kahden seuran eli Järvenpään Palon yleisurheilijoiden ja Tuusulanjärven Urheilijoiden yhteenliittymä, johon lisäksi tuli mukaan useita seuratoimijoita ja urheilijoita Keravan Urheilijoista. Uusi seura aloitti toimintansa 1.1.2010 ja sen toimialueena on Järvenpää, Kerava ja Tuusula, joissa kaikissa järjestetään paikallisesti lasten ja nuorten yleisurheilutoimintaa.

KUY:ssä on toimintaa 4 vuotiaista veteraani-ikäisiin eri tasoisissa harjoitteluryhmissä Liikuntaleikkikoulusta valmennusryhmiin. Kunto- ja aikuisliikuntatoiminta sekä koulu- ja päiväkotiyhteistyö aloitettiin vuoden 2012 aikana. 
Seura järjestää vuosittain useita eri tasoisia kilpailuja koko toimialueellaan. Olemme päässeet jo järjestämään kolmet SM-kilpailut vuonna 2011 SM-viestit Hyrylässä, 2012 järjestimme Saappaanheiton SM-kilpailut Järvenpäässä ja keväällä 2013 SM-maantiet Tuusulan Hyrylässä.

Urheilijamme ovat kansainvälisen ja kansallisen tason urheilijoita. Maajoukkueessa vuonna 2017 esiintyivät nuorten EM-kilpailuissa 400m aidoissa Eveliina Määttänen, pikamatkoilla Sanni Mahonen ja 3-loikassa Saara Hakanen, Kalevan Kisoissa menestystä toivat 10-ottelussa Ville-Veikko Hanninen ja heitoissa Niina Kelo. Lisäksi nuoria lupauksia löytyy useita mm. Jaakko Määttänen, Petri Ihander ja Kerttu Latvala. Veteraaniurheilijoiden määrä on kasvussa ja sieltäkin on jo tullut useita mitaleita.

Seura on vakiinnuttanut paikkansa valtakunnallisesti Superluokassa 15. parhaan seuran joukossa. Suomen Urheiluliiton seuraluokittelussa seura oli 2014 sijalla 12, 2015 sijalla 10, 2016 sijalla 10 ja vuonna 2017 sijalla 14. Uudenmaan Piirin nuorisocup kilpailuissa olemme olleet kärkisijoilla vuodesta 2010. Lisenssien määrässä ja olemme myös Suomen kärkisijoilla.

Keski-Uudenmaan Yleisurheilu ry:n lyhenne on KUY ja sen maskotti on Sulo-Siili, joka seikkailee erilaisissa paikoissa ja tilanteissa! 

KUY:n työntekijät

Toiminnanjohtaja

- Yhteistyö kaupungin, piirin, liiton ja jäsenistön kanssa
- Toimistotehtävät: sähköpostiliikenne, tiedottaminen jäsenistölle, maksuliikenne
- Urheilijalisenssejä koskevan rekisterin ylläpito
- Yhteystietorekisterin ylläpito
- Nettisivujen päivittäminen

Ota yhteyttä toiminnanjohtajaan:
p. 050 408 1959
toimisto@kuy.fi

Nuorisopäällikkö 

- Liikuntaleikkikoulun (4-6v) sekä  nuorisourheilun (7-17v) organisointi ja toteutus
- Yhteistyö koulujen ja päiväkotien kanssa
- Ohjaajien rekrytointi
- Juoksukoulu Junior (7-11v)
- Aikuisten Yleisurheilukoulu
- Seuraleirit ja kesän päiväleirit
- Nettisivujen päivittäminen

Ota yhteyttä nuorisopäällikköön:
p. 045 893 6705
nuoriso@kuy.fi

*Jäsenmaksu:
Jäsenmaksu vuodelta on 30 euroa. Halutessasi voit maksaa seuran jäsenmaksun seuran tilille FI2550921220107441 ja viestikohtaan lisää nimesi ja yhteystietosi.