Seuran esittely

Keski-Uudenmaan Yleisurheilu aloitti toimintansa 1.1.2010. KUY on kahden seuran eli Järvenpään Palon yleisurheilijoiden ja Tuusulanjärven Urheilijoiden yhteenliittymä, johon lisäksi tuli mukaan useita seuratoimijoita ja urheilijoita Keravan Urheilijoista. Toimimme Järvenpäässä, Keravalla ja Tuusulassa. Järjestämme toimintaa kaiken ikäisille!

Liikuntaleikkikoulumme liikuttavat 4-6-vuotiaita ympäri vuoden. Liikkareissa harjoitellaan liikunnan perustaitoja leikkien, pelien ja temppuratojen kautta, yleisurheilun lajikokeiluja unohtamatta. Tarjoamme myös vekarajumppaa 2-3-vuotialle ja heidän vanhemmilleen.

Yleisurheilukoulumme ovat tarkoitettu 7-10-vuotiaille. Yleisurheilukouluissa harjoitellaan kaksi kertaa viikossa monipuolisesti liikkuen ja yleisurheilulajeihin tutustuen. Yleisurheilukoulut ovat erinomainen paikka aloittaa yleisurheiluharrastus ja edetä kohti valmennusryhmätoimintaa. Tarjoamme myös harjoitusryhmätoimintaa 11-17-vuotiaille ja aikuisille, ei kilpailulliseen toimintaan tähtääville.

Tavoitteellisempaa harrastusta valmennusryhmissä tarjoamme 9-vuotiaista ylöspäin ja valmennusryhmissä toimii tällä hetkellä reilu 70 urheilijaa.

Kisakentillä KUY:n tunnistaa mustaturkoosista väreistä, hienoista kasvomaalauksista ja maskotistamme Sulo Siilistä.

Toiminta-ajatus

KUY tuottaa Keski-Uudellamaalla kaikenikäisille monipuolisia mahdollisuuksia harrastaa yleisurheilua ja kehittyä yleisurheilijana harrasteurheilijasta kilpa- ja huippu-urheilijaksi.

Visio

KUY on Uudenmaan piirin johtava yleisurheiluseura ja näkyvä vaikuttaja alueellisesti ja valtakunnallisesti sekä Uudenmaan piirin Nuorisocup voittaja. 

Arvot

Eettisyys

Näkyy toiminnan tasapuolisuutena ja vastuullisuutena. KUYssä kaikista jäsenistä pidetään huolta ja jokainen voi kokea kuuluvansa joukkoon. 

Kasvatuksellisuus

Näkyy urheilijoiden ja seuratoimijoiden kasvattamisena liikunnan avulla, liikunta tarjoaa hyvän keinon opetella elämässä tarvittavia taitoja

Tavoitteellinen kehittyminen

Näkyy urheilutoiminnan laatuna. KUY haluaa varmistaa jäsenilleen mahdollisuuden kehittyä harrastetason urheilijasta huippu-urheilijaksi.

Liikunnan ilo

Ohjaa kaikkea tekemistä, liikunta ja urheilu ovat iloisia asioita, jotka tuovat merkitystä ihmisten arkeen.
 

KUY:n työntekijät

Toiminnanjohtaja

- Yhteistyö kaupungin, piirin, liiton ja jäsenistön kanssa
- Toimistotehtävät: sähköpostiliikenne, tiedottaminen jäsenistölle, maksuliikenne
- Urheilijalisenssejä koskevan rekisterin ylläpito
- Yhteystietorekisterin ylläpito
- Nettisivujen päivittäminen

- Liikuntaleikkikoulun (4-6v) sekä  nuorisourheilun (7-17v) organisointi ja toteutus

Ota yhteyttä toiminnanjohtajaan:
p. 045 893 6705
toimisto(at)kuy.fi

Valmennuspäällikkö 

- Valmennusryhmien organisointi ja toteutus
- Yhteistyö koulujen kanssa
- Valmentajien rekrytointi ja kouluttaminen
- Nettisivujen päivittäminen

Ota yhteyttä valmennuspäällikköön:
p. 050 408 1959
valmennus(at)kuy.fi