Ilmoittautuminen Yleisurheilukoulut ja Harjoitusryhmät


--> Hinnat ja maksuehdot

--> Ilmoittautuminen

--> Ohjeita harrastuksen aloittamiseen

--> Harjoitusajat (talvi 2022)

--> Harjoitusajat (kesä 2021)


Ennen ilmoittautumista käy myös lukemassa hintatiedot ja harjoitusajat!

Ilmoittautumisohjeet:
- jos et ole vielä KUY jäsen, sinun tulee rekisteröityä myClub järjestelmään, joka on mahdollista ilmoittautumisen yhteydessä

HUOM!   Kirjautuminen tulee tehdä sen henkilön nimissä, joka halutaan ilmoittaa ryhmään, eli jos ilmoitat lasta esim. Yleisurheilukouluun, niin rekisteröinti tehdään lapsen nimissä. Alussa kuitenkin kysytään ilmoittajan ikää ja sähköpostia, jolloin valitkaa olevanne yli 13-vuotias.

- Ilmoittautuminen on mahdollista vain kirjautumalla myClub jäsenrekisteriin, jolloin saamme kaikki tarvittavat tiedot: lapsen nimi, syntymäaika, osoite, vanhempien yhteystiedot, paidan koko jne.

- Kausimaksun lisäksi tulee valita myös jäsenmaksu tulevalle kaudelle, joka tarvitsee maksaa vain kerran kauden (1.10. - 30.9.) aikana.. Syksyllä maksetaan tulevan kalenterivuoden jäsenmaksu ja keväällä sekä kesällä maksetaan kuluvan vuoden jäsenmaksu.

- Ilmoittautumisen jälkeen saat laskun sähköpostiisi

- Maksuehdot näkyvät, kun avaat ilmoittautumislinkin, lue tarkasti ennen kuin täytät lomakkeen

- Ilmoittautuminen on sitova


Kausimaksu pitää sisällään koulutettujen ohjaajien harjoitukset ja seuran järjestämät kilpailut

Jäsenmaksu 
kaudella 2021 jäsenmaksun hinta 30€, jäsenmaksulla seuran jäsen saa käyttää seuran kenttävuoroja, osallistua ilmaiseksi seuran järjestämiin kilpailuihin (seuran Mestaruuskilpailut ja Seurakisat), käyttää seuran palveluita.

Lisenssi ja vakuutus harjoitusmaksu ei sisällä kilpailulisenssiä tai vakuutusta. Lisenssi ja vakuutus tulee itse hankkia itsenäisesti. Yleisurheilulisenssin, joka sisältää vakuutuksen, voit hankkia TÄÄLTÄ

Tiedustelut  
nuoriso(at)kuy.fi tai 045-8936705 (nuorisopäällikkö)