PEAK FYSIO –
huippua just sulle!

 

Peak Fysio tarjoaa laadukasta fysioterapia-, osteopatia-, hieronta- sekä fysiikkavalmennuspalvelua yksilöille sekä yhteisöille. Me Peakilla suhtaudumme auttamiseen intohimoisesti. Meidän ammattilaiset löydät täältä.

Nähdään vastaanotolla!

Osteopatia

Osteopaatti on terveydenhuollon virallinen ammattilainen. Osteopatia on tuki-ja liikuntaelimistöön erikoistunut tehokas ja turvallinen manuaalinen hoitomuoto. Osteopaatti hoitaa asiakastaan käsin ja hyödyntää tässä sekä tutkimisessa tarkkaa anatomian ja erotusdiagnostiikan osaamistaan.

Fysioterapia

Fysioterapian keskiössä on ihmisen liikkuminen, toimintakyky sekä terveyden edistäminen. Työkaluina fysioterapiassa käytetään ohjausta ja neuvontaa, terapeuttista harjoittelua, manuaalista terapiaa sekä apuvälineitä.

Hieronta / Urheiluhieronta

Hieronta on pehmytkudoskäsittelyä eri tekniikoin. Hieronnalla pyritään rentouttamaan ja virkistämään kehoa. Peak Fysiossa tarjotaan klassista sekä urheiluhierontaa. Klassinen hieronta koostuu viidestä perustekniikasta sively, pusertelu, hankaus, täristys sekä taputus. Urheiluhieronnassa sovelletaan klassisen hieronnan tekniikoita urheilijan tarpeisiin.

Voima/Fysiikka-valmennus

Tarjoamme valmennuspalveluja yksilöille sekä ryhmille. Voimme hyödyntää Peak Fysion toimitilaa tai esimerkiksi urheiluseuran tiloja tarpeen mukaan. Myös painonnostotekniikkojen opastus onnistuu.

Purentalihas-hieronta

Purentalihashieronnalla voidaan helpottaa pään ja leukojen alueen jännitystä ja särkyä.
Hieronnassa käsitellään purentalihakset sekä ulkoisesti kasvojen päältä, että tarvittaessa suun sisäpuolelta. Lisäksi käsitellään niska-hartiaseutu, kallonpohja, pään ja kasvojen alue sekä leukanivel.

Raskausajan hieronta

Raskausajan ja synnytyksen jälkeisellä hieronnalla voidaan helpottaa kipuja ja turvotusta sekä tuoda rentoutta kehoosi. Rentous tukee synnytykseen valmistautumista.
Raskausaikana käsittely tapahtuu kylkimakuulla ja puoli-istuvassa asennossa, jos/kun selin- ja vatsamakuuasento ei ole enää mukava sinulle.

Testaus

Räätälöimme testit seurasi / joukkueesi tarpeiden mukaan. Ammattilaisemme ovat olleet tekemässä ja kehittämässä lukuisia eri testejä lajispesifeistä yleisiin lihastasapainokartoituksiin.

Valikko