Annen valmennusryhmä

Ryhmä harjoittelee 4 kertaa viikossa aina puolitoista tuntia kerrallaan. Tässä ryhmässä harjoitellaan ottelupohjaisesti ja juoksupanotteisesti. 

Ryhmä on tarkoitettu 12-13-vuotiaille (2010 - 2009 syntyneet), jotka haluavat kilpailla ja sitoutuvat harjoittelemaan 4 kertaa viikossa ryhmän harjoituksissa. 

Ryhmään osallistuvat urheilijat valitaan ja heille lähetetään, kutsu osallistua ryhmän harjoituksiin. Ryhmään liittymisen kriteerinä on vähintään C-luokan tulos ja halu harjoitella ja kehittyä urheilijana.

Voit myös hakea ryhmän toimintaan mukaan lähettämällä sähköpostia valmennus(at)kuy.fi (sähköpostia ei lueta päivittäin). Laitathan hakemukseen urheilijan nimen, syntymäajan, parhaat yleisurheilutulokset sekä voit lisätä hakemukseen myös perusteet, miksi urheilija tulisi valita mukaan ryhmään.

Ryhmän vastuuvalmentajana kaudella 2021 - 2022 toimii Anne Partanen
Urheilijan polku KUY:ssä

HARJOITUKSET

Talvikausi 4.10.2021 - 1.5.2022    
Maanantaina klo 17:00 - 18:30 Järvenpään Monitoimihalli
Tiistaina klo 17:00 - 18:30 Järvenpään Monitoimihalli
Torstaina klo 17:15 - 18:45 Koivusaaren koulun sali
Perjantaina klo 16:30 - 18:00 Järvenpää Piironen voimistelualue

Ei harjoituksia viikoilla 51, 52, 1 ja 8
Harjoituskerroille osallistuminen/poisjäänti ilmoitetaan aina erikseen MyClubin kautta ennakkoon!

KAUSIMAKSU 2021 - 2022                
1020 € (+seuran jäsenmaksu 30,00)
Kausimaksu kattaa harjoitukset 4 kertaa viikossa 4.10.2021 - 30.9.2022.
Ilmoittautuminen ryhmään on koko kaudeksi sitova.


MAKSUHYVITYKSET                                                                                                   
Maksuhyvityksen voi saada loukkaantumisen/sairastumisen vuoksi lääkärin todistuksella yli 1 kuukauden poissaolon jälkeen. Huomioithan, että alle 1 kuukauden poissaoloista maksuhyvitystä ei myönnetä. Hyvitys myönnetään loukkaantumista seuraavasta kuukaudesta alkaen. Valmentajan kanssa on mahdollista neuvotella korvaavasta harjoittelusta. Mikäli korvaava harjoittelu toteutetaan oman valmentajan toimesta, maksuhyvitystä ei myönnetä. Loukkaantumis- ja sairastapausten maksuhyvityksistä neuvotellaan tapauskohtaisesti valmentajan ja toimiston kanssa.

LISENSSI JA VAKUUTUS
Urheilija ostaa itse lisenssin ja varmistaa, että vakuutus on voimassa ja kattaa kilpaurheilun sekä vastaa omaa tarvetta.  Lisenssin ja vakuutuksen ostaminen ja info TÄÄLTÄ


VARUSTEET
Saliharjoituksissa sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja lenkkarit. Monitoimihallissa ja jäähallien juoksusuoralla tuuliasu tai vastaava, pitkät trikoot ja pitkähihainen paita, sekä lenkkarit ja piikkarit. Juomapullo on hyvä olla mukana. Sisäharjoituksissakin pitää olla varautunut ulkoharjoitteluun!

Ulkoharjoituksissa varusteet sään mukaan (verkkarit/shortsit ja t-paita) ja juomapullo mukaan (täytettynä vedellä). Sateen sattuessa harjoitukset pidetään.

 

KILPAILUISTA
Seura maksaa osallistumiset kaikkiin piirinmestaruus (pm) kisoihin, joihin tämän ryhmän urheilijat osallistuvat toivottavasti kaikki. Mottona on 'lähdetään porukalla valmentajan kanssa. 
Seuran omat kisat ovat jäsenille maksuttomia!