Valmennusryhmä 12-13v

Ryhmä harjoittelee 4 kertaa viikossa aina puolitoista tuntia kerrallaan. Tässä ryhmässä harjoitellaan otteluopohjaisesti ja juoksupanotteisesti. 

Ryhmä on tarkoitettu 12-13-vuotiaille (2010 - 2009 syntyneet), jotka haluavat kilpailla ja sitoutuvat harjoittelemaan 4 kertaa viikossa ryhmän harjoituksissa. 

Ryhmään osallituvat urheilijat valitaan ja heille lähetetään, kutsu osallistua ryhmän harjoituksiin. Ryhmään liittymisen kriteerinä on vähintään C-luokan tulos ja halu harjoitella ja kehittyä urheilijana.

Voit hakea ryhmän toimintaan mukaan lähettämällä sähköpostia valmennus(at)kuy.fi (huom sähköpostia ei lueta päivittäin). Laitathan hakemukseen urheilijan nimen, syntymäajan, parhaat yleisurheilutulokset sekä voit lisätä hakemukseen myös perusteet, miksi urheilija tulisi valita mukaan ryhmään.
Harjoitusajat talvikaudella 4.10.2021 - 1.5.2022

Maanantaisin klo 17:00 - 18:30 / Järvenpään Monitoimihalli
Tiistaisin klo 17:00 - 18.30 / Järvenpään Monitoimihalli
Torstaisin klo 17.15 - 18.45 / Koivusaaren koulun sali
Perjantaisin klo 16:30 - 18:00 / Liikuntakeskus Piiroinen telinevoimistelusali

Ei harjoituksia viikoilla 51, 52, 1 ja 8
Ryhmän valmentajana kaudella 2021 - 2022 toimii Anne Partanen
KAUSIMAKSUT 2021 - 2022: 1020

Kausimaksu kattaa harjoitukset 4 kertaa viikossa 4.10.2021 - 18.9.2022. Ilmoittautuminen ryhmään on sitova.


MAKSUHYVITYKSET
Maksuhyvityksen voi saada loukkaantumisen/sairastumisen vuoksi lääkärintodistuksella yli 1 kuukauden poissaolon jälkeen. Huomioithan, että alle 1 kuukauden poissaoloista maksuhyvitystä ei myönnetä. Hyvitys myönnetään loukkaantumista seuraavasta kuukaudesta alkaen. Valmentajan kanssa on mahdollista neuvotella korvaavasta harjoittelusta. Mikäli korvaava harjoittelu toteutetaan oman valmentajan toimesta,maksuhyvitystä ei myönnetä. Loukkaantumis-ja sairastapausten maksuhyvityksistä neuvotellaan tapauskohtaisesti valmentajan ja toimiston kanssa.


Kausimaksun lisäksi tulee ostaa Lisenssi, joka sisältää tapaturmavakuutuksen.VARUSTEET
Saliharjoituksissa sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja lenkkarit. Monitoimihallissa ja jäähallien juoksusuoralla tuuliasu tai vastaava, pitkät trikoot ja pitkähihainen paita, sekä lenkkarit ja piikkarit. Juomapullo on hyvä olla mukana.
Ulkoharjoituksissa varusteet sään mukaan (verkkarit/shortsit ja t-paita) ja juomapullo mukaan (täytettynä vedellä). Sateen sattuessa harjoitukset pidetään.

KILPAILUISTA
Seura maksaa osallistumiset kaikkiin piirinmestaruus (pm) kisoihin, ja toivottavaa on että niihin osallistuu paljon urheilijoita eli lähdetään porukalla valmentajan kanssa. 

Seuran omat kisat ovat jäsenille maksuttomia!