Junnuviesteissä tasaista suorittamista

30.01.2017

Sunnuntaina 29.1 kilpailtiin Helsyn järjestämät Junnuviestit Helsingin Liikuntamyllyssä. Kilpailuihin ilmoittautuneita joukkueita oli 294 kappaletta. Keski-Uudenmaan Yleisurheilu sai matkaan kiitettävät 17 joukkuetta.

Mustaturkoosti suoriutuivatkin viestiurakasta varsin tasaisesti. Kehitystä viime vuoden aikoihin saatiin reilusti, mutta aivan mitalisijoille asti tämä kehitys ei riittänyt T11 3x600m viestijoukkuetta lukuunottamatta.

T-11_kolmas_yritys

Päivän ainoasta KUY:n mitalista vastasivat T11 sarjan 3x600m juoksijat napaten hopeaa ajalla 6.21,54. Joukkueessa juoksivat Mila Heikkonen, Mea Heikkonen ja Helmi Cardona. Vuonna 2016 KUY:n paras aika tällä matkalla oli 6.46,07 samojen tyttöjen toimisesta juostuna. Myös toinen mitali oli erittäin lähellä niin ikään T11 sarjan 4x200m viestistä. Joukkueemme Mila Heikkonen, Helmi Cardona, Fanny-Amanda Seppälä ja Siru Huuskola sijoittuivat neljänneksi ajalla 2.14,12, jääden vain kaksi sadasosaa pronssimitalista!

Aleksi_1._yritys

13-sarjassa tytöt ja pojat suoriutuivat viesteistä tasaisesti. Mitalisadetta ei tällä kertaa saatu, mutta viime vuoden aikoihin saatiin mukavia parannuksia. Ilahduttavaa oli, että T13 sarjan molempiin viesteihin saatiin kolme joukkuetta mukaan. Myös pojat saatiin tänä vuonna mukaan viivalle. Parhaasta suorituksesta vastasivat T13 sarjan 4x200metrin juoksijat joukkueella Nora Koskela-Koivisto, Vilma Mikkola, Jelizaveta Tsubareva ja Ida Cardona. Tytöt sijoittuivat viidenneksi ajalla 2.02,28. Kaiken kaikkiaan mukana oli 33 joukkuetta.

T-13_sarja_1_yritys

15-sarjaan saatiin ilahduttavasti joukkueet mukaan niin poikien kuin tyttöjen viesteihin. Pojat juoksivat viestit tasaisesti sijoittuen molemmilla matkoilla viidenneksi. Erityisesti Henrik Tapio juoksi vauhdikkaasti oman osuutensa 200m viestissä. Epävirallisella kellotuksella Henrikin aika 200 metrillä painui lähelle 25,50 sekuntia. Tyttöjen puolella 3x600metrin viestissä Ella-Maria Multala, Aada Palola, ja Hanna-Maija Siltanen onnistuivat hyvin juosten ajan 5.57,07 ja sijoittuen kuudenneksi.