Eveliina Määttäselle kaksi mitalia SM-halleista

17.02.2019

Yleisen sarjan SM-hallit kilpailtiin Kuopiossa 16.-17.2.2019. Keski-Uudenmaan Yleisurheilua kisoissa edustivat Eveliina Määttänen 400metrillä ja 300metrin aidoissa sekä Sanni Mahonen 60- ja 200metrillä.

Määttäselle kaksi mitalia

Eveliina Määttänen onnistui nappaamaan pronssiset mitalit, sekä 400metriltä, että 300metrin aidoista. Viimeksi “Eve” oli mitaleilla yleisen sarjan SM-hallikioissa vuonna 2015. 400metriä taittui Eveltä aikaan 55,37, kilpailu oli tiukka ja eroa neljänteen sijaan jäi vaivaiset kolme sadasosaa. 300metrin aidoissa pronssinen mitali irtosi ajalla 42,43. Tulos on samalla Even kautta aikojen paras hallissa juostu tulos 300metrin aidoissa.

Mahonen kauden parhaaseen

Sanni Mahonen sivusi 60metrillä kauden parastaan, juosten alkuerissä sekä välierissä 7,70. Sanni karsiuitui loppukilpailusta äärimmäisen täpärästi. Finaaliin vaadittava aika olisi ollut 7.68. Mahonen oli mukana myös 200metrillä sijoittuen 16. ajalla 25,53