KUYlle menestystä nuorten halli SM-kilpailuista!

26.02.2019

Viikonloppuna kilpailtiin nuorten 17-19-22 SM-hallikilpailut, jossa KUYn porukka pääsi mittelämään suomen mestaruudesta. Paikalla oli edustusta naisissa ja miehissä 19v sekä 22v sarjoissa. Mukaan tarttui myös mitaleja

Kerttu Latvala

Kerttu aloitti kilpailu-urakan perjantaina 22.2. jossa lajina hänellä oli 60 metriä. &0 metrin alkuerät sujuivat Kertulta hienosti ja finaalissa Kerttu pinkoi itsensä mitaleille!
N19 60 metriltä tuli upeasti pronssia ajalla 7.71

Kertun_pronssi_60m

Sunnuntaina Kertun kilpailu jatkui N19 200 metrillä, jonka tuloksena mitali kirkastui kultaiseen ja Kerttu vei 200m kuningattaruuden.

Kertulle kilpailuista tarttui mukaan yksi kultainen sekä yksi pronssinen mitali.

Haluamme onnitella koko seuran puolesta Kerttua sekä valmentaja Marjut Väänästä upeasta suorituksesta ja toivottaa tsemppiä treeneihin ja tuleviin kisakoituksiin!

Katri Gauriloff

Katri lähti kilpailuihin mukaan kolmella lajilla: 800m, 1500m sekä 3000m. Ennen kisoihin lähtöä Katri kertoi, että syksy oli ollut hieman vaikea mm. sairastelujen vuoksi ja tavoitteena oli tehdä parhaansa.

Ensimmäinen laji, N22 3000m, Katrilla oli perjantaina josta tuloksena hopeaa ajalla 10.32,09! Mitalitili Katrin kohdalla avattiin jo ensimmäisenä päivänä! Upea juoksu Katri!

Lauantaina kilpailu jatkui 1500metrillä, johon Katri kertoi pitävänsä omana päälajinaan. Oikeassa Katri olikin ja korkkasikin N22 1500 metrillä matkan kuningattaruuden ja lähti mukanaan kultamitali! Aika 4.51,30

Paljon onnea Katri sekä valmentaja Markku Rimpiläinen! Vaikka syksy olikin vaikea, niin olette onnistuneet!! Koko seura toivottaa Katrille menestystä myös tulevaisuudessa ja tsemppiä harjoitteluun!

Sanni Mahonen

Sanni nappasi kilpailuista mukaansa myös mitalin saavuttaessaan N22 sarjassa pronssia 60 metrillä. Sannin aika 7,62 joka jäi sadasosalla voitosta.

Koko seuran on ylpeä Sannin suorituksesta ja onnittelee Sannia sekä valmentajaa Olli-Pekka Mykkästä upeasta vuoden aloituksesta ja toivoittaa voimaa harjoitteluun