Keski-Uudenmaan Yleisurheilulle hieno viikonloppu pm junnuhalleissa!

29.01.2019

Lauantaina Helsingin liikuntamyllyssä kilpailtiin Uudyn isännöimänä 9-15 vuotiaiden Junnuhallit. Seuran urheilijat menestyivät kilpailuissa hienosti ja mukaan lähti viestikullan lisäksi 21 henkilökohtaista mitalia.

Keski-Uudenmaan Yleisurheilulla oli tällä kertaa matkassa suuri joukkue. Kilpailuun oli ennakkoon ilmoittautunut 49 urheilijaa ja lajisuorituksia heille kirjattiin kiitettävät 87 kappaletta. Positiivista oli erityisesti 9 -vuotiaiden harjoitusryhmäläisten aktivoituminen mukaan kilpailuihin.

Seuramme juniorit oli hyvässä iskussa jo heti kisan avauslajeissa. Voitto napsahti heti ensimmäisessä lajissa, jossa turkoosi -joukkueemme juoksi 8x200m viestin.

9 -vuotiaat pojat olivat iskussa, kun Julius Laakso nappasi kultaa 40m juoksussa ja hopeaa pituudessa. Vertti Seiloinen jäi nipin napin ulos mitaleilta, sijoittuen upeasti neljänneksi. Leo Vertanen sijoittui Kuulassa hienosti neljänneksi 4,46m työnnöllä. Tytöt eivät myöskään jääneet poikien jalkoihin. Liisa Kerttunen hyppäsi hopealle pituudessa. Mukana oli myös ensikertalaisia, jotka sijoittuivat hyvin ja kartuttivat tärkeää kilpailukokemusta.

11-vuotiaiden sarjassa kultamitaleja keräsivät Jesse Kaipiainen kuulassa, Haiku Lassila pituudessa ja Henni Piirainen 60m juoksussa. Lisäksi mitaleja nappasivat Nuutti Leppänen pituudessa (2. sija) Haiku Lassila 60m (sija 3.), 1000m Nuutti Leppänen sija 2. ja Pituudessa Henni Piirainen sija 2.

Eniten edustusta seuralla oli T13 sarjassa, jossa myös näimme hienoja suorituksia. Korkeudessa saimme kaksoisvoiton Mila Heikkosen napatessa kultaa ja uudella ennätyksellään Siru Huuskola hopeaa. Edustusta löytyi myös kuulassa, jossa Siru sijoittui sijalle 4. ja Lumia sijalle 5. 1000 metrillä Saana Kajander sijoittui kahdeksanneksi.  Pituudessa mukana oli myös monta tyttöä, jossa Mila Heikkonen, nappasi hopeaa ja Lumia Laakso sijoittui viidenneksi. 13 vuotiaissa pojissa edustettiin kolmen pojan voimin. Alex Brofeldt sijoittui korkeudessa hienosti neljänneksi, Kasperi Hiidenniemi nappasi pronssia kuulassa ja Rasmus Kortesoja oli pituudessa neljäs.

Mitaleita kahmittiin myös 15 sarjassa, jossa 60 metrillä Henri Ikonen nappasi hopeaa ja Kalle Gauriloff pronssia. Kalle nappasi myös toisen pronssin, sijoittuen kolmanneksi 800 metrillä ja Luukas Parkkila tuli neljänneksi hienolla loppukirillä. Korkeudessa ja 3-loikassa Konsta Keijonen nappasi hopeamitalit.

Tytöissä Noora Sihvonen nappasi kaksi mitalia. Hopeaa kolmiloikasta ja pronssia korkeudesta. Emmi Ronkanen hyppäsi 3-loikassa hienosti neljänneksi ja Sara Veijalainen oli seitsemäs. Ida Cardona kävi työntämässä kuulaa sijoittuen kuudenneksi. 60 metrillä mukana T15 sarjassa oli Sara Veijalainen (sija 5), Hille Kankaanpää (sija 12) ja Siiri Nikula (sija 15).

Kokonaisuudessaan kilpailut sujuivat erinomaisesti. Koko joukkueemme suoritus oli erittäin tasainen ja urheilijoiden onnistumisprosentti oli upea. Palkintona tästä oli KUYn turkoosille joukkueelle voitto 8x 200m viestijuoksussa.

KUY:n urheilijoiden tulokset:

T/P 9-15 8x200m viesti