KUY Seuracup finaalin yhdeksäs

02.09.2018

Keski-Uudenmaan Yleisurheilu sijoittui yhdeksänneksi Seuracupin Tera-sarjan finaalissa. Kilpailu järjestettiin Ruotsi-Ottelun yhteydessä Nokialla 1.9.2018 Finaalissa mukana kisasi alkukilpailuiden 15 parasta seuraa, lisäksi mukana oli järjestävän seuran Nokian Urheilijoiden joukkue. KUY oli alkukilpailujen jälkeen sijalla 11, joten joukkueemme suoritus finaalissa oli erittäin onnistunut. Kokonaisuudessaan joukkueemme urheilijat venyivät, saavuttaen 17 henkilökohtaista ennätystä.

KUY:n 11-sarjalaiset olivat vahvassa vireessä saavuttaen paljon hyviä sijoituksia ja henkilökohtaisia ennätyksiä. Sarjan pisterohmuja olivat Saana Kajander sijoittumalla 1000metrillä kolmanneksi ajalla 3.28,85 ja Henni Piirainen sijoittumalla pituushypyssä neljänneksi tuloksella 4,18.

Erityisesti pojat 13-sarjan urheilijat venyivät hienosti, saavuttaen kaikissa lajeissa henkilökohtaisen ennätyksen. 13-sarjan urheilijoista parhaiten sijoittuivat Konsta Keijonen ja Nelli Rosnell 60metrin aitajuoksussa, molempien sijoituksen ollessa yhdeksäs. Molemmat  myös tekivät aitamatkalla omat ennätykset, Nellin juostessa aidat aikaan 10,41. Konstan aika oli 10,06.

Kokonaisuudessaan KUY:n parhaita pisterohmuja olivat 15-sarjan urheilijat. Vilma Mikkola sijoittui seipäässä toiseksi tuloksella 310, Liina Tervo oli 80m aidoissa neljäs tuloksella 12,08 ja Ella-Maria Multala työnsi kuulaa 11,04 sijoittuen neljänneksi. Pojat onnistuivat vähintäänkin tyttöjen veroisesti, kun Jaakko Nyholm sijoittui 2000m viidenneksi juosten matkan aikaan 6.25,44, Otso Väyrynen hyppäsi seivästä 300 sijoittuen viidenneksi ja Sampo Väyrynen juoksi 100m aidat aikaan 14,61 ollen kisan seitsemäs.

Myös 17-sarjan urheilijat tekivät ilahduttavan paljon omia ennätyksiä ja nappasivat hyviä sijoituksia. Nelli Järvinen ja Daniel Keane juoksivat molemmat ennätyksensä 200metrillä, Nellin ollessa seitsemäs ja Danielin kahdeksas. Myös Ida Cardona sijoittui pituushypyssä viidenneksi tuloksella 5,04.

Kokonaisuudessaan joukkueemme suoritus oli erittäin tasainen ja urheilijoiden onnistumisprosentti oli erinomainen. Palkintona tästä joukkueelle Seuracup finaalin yhdeksäs sija, joka on kautta aikain seuramme toiseksi paras suoritus kyseisessä kilpailussa.

KUY:n urheilijoiden tulokset Seuracup finaalissa Nokialla 1.9