Ottelut ja keihäs huipensi sm-hallikauden

04.03.2018

Talven viimeiset sm-hallikilpailut käytiin kuluneena viikonloppuna, kun vuorossa olivat SM-hallimoniottelut Jyväskylässä ja Keihään SM-hallikilpailut Tampereella. Keski-Uudenmaan Yleisurheilulta mukana oli mukana Jyväskylässä 7 ottelijaa ja Tampereella 3 heittäjää.

Ville-Veikko Hanninen otteli kahdeksanneksi

Miesten 7-ottelussa Ville-Veikko Hanninen otteli kokonaiskilpailun sijalle 8 keräten kokonaispisteet 4475. Ville-Veikon sarja oli tasainen. ” Perussuorittamista” kommentoi urheilija ensimmäisen kisapäivän jälkeen sijoituksen ollessa yhdeksäs. Toisena kisapäivä V-V onnistui vähintäänkin kohtalaisesti 60m aidoissa (9.00) ja seiväshypyssä (420), nostaen loppusijoituksena kahdeksanneksi. Kokonaiskilpailun voiton vei Lappajärven Veikkojen Elmo Savola pistein 5639.

Tytöt 15-sarjan 5-otteluun osallistui 6 KUY:n urheilijaa. Kokonaisuudessa mukana oli 55 ottelijaa. Tytöistä parhaat pisteet 2059 keräsi 17. sijoittunut Ella-Maria Multala. Erityisen hyvin Ella-Maria onnistui keräämään pisteitä 60m aidoissa (10,05), korkeudessa (147) ja kuulassa (10.05). Kokonaisuudessaan myös muut tytöt onnistuivat erinomaisesti aidoissa ja korkeudessa, tuloksena näistä lajeista 9 henkilökohtaista uutta ennätystä. Sm-halliotteluiden muut edustajat olivat Ida Cardona (29. 1915), Noora Sihvonen (43. 1610), Emmi Ronkainen (48. 1548), Iida Haajanen (51. 1404) ja Nora Koskela-Koivisto (53. 1144). Nora joutui jättämään ottelun kesken kolmen lajin jälkeen.

Niina Kelo neljäs keihään sm-hallikilpailuissa

Niina Kelo jatkoi hyvää sarjaa talviheittojen sm-kilpailuissa, sijoittuen keihään sm-hallikilpailuissa Tampereella neljänneksi tuloksella 44.22. ”Treenimäärään nähden ihan ok, mutta varaa parempaankin on” Niina kommentoi. Aikaisemmin tänä talvena Niina sijoittui kiekon sm-hallikilpailuissa viidenneksi ja sm-hallikisojen kuulantyönnössä yhdeksänneksi.

Miehet 17-sarjassa Tampereella heittivät Jere Nyfors ja Teemu Nikula. Molemmat heittäjät lähentelivät kesän ennätystuloksiaan. Jere sijoittui kuudenneksi tuloksella 50.39. Teemun sijoitus oli kymmenes tuloksella 43.14.