Eveliina Määttänen ennätysvauhdissa

16.07.2017

Eveliina Määttänen juoksi 400 metrin aitojen välierissä nuorten Em-kisoissa ennätyksensä 58,07 ja oli eränsä kuudes. Eveliinan aiempi ennätys oli kolme vuotta sitten juostu 58,60. Eveliina sijoittui kokonaiskilpailussa sijalle 11.

- Juoksu oli paljon parempi kuin viimeksi (alkuerissä). Pikkuisen jäi hampaankoloon viimeisen aidan kompurointi. Olisi muuten alittunut 58 sekuntia, Eveliina sanoi

Eveliina kisaa seuraavan kerran Seinäjoella Kalevan Kisoissa 400 metrillä ja 400m aidoissa. Eveliina sijoittuu tällä hetkellä 400 metrillä Suomen tilastojen kolmanneksi ajalla 55,03, 400m aidoissa sijoitus on nyt peräti toinen ajalla 58,07. Eveliina on siis tiukasti mukana Kalevan Kisojen mestaruus- ja mitalitaistossa ensi viikonloppuna.