SAUL:n SM-kisoista menestystä KUY:lle

11.07.2017

SAUL:n SM-kilpailut järjestettiin 7.-9.7 Lohjalla. Keski-Uudenmaan Yleisurheilulla oli kisoissa mukana yhteensä 5 urheilijaa ja lajisuorituksia heille kertyi 11 kappaletta. Miehet hoitivat heittämisen, kun naiset keskittyivät pääasiassa hyppäämään.

Parhaiten menestyivätkin naiset Saana Toppin johdolla. Saana hyppi N30 sarjan 3-loikan suomenmestariksi kelpo tuloksella 10,52. Heikosti ei mennyt Saija Havulinnalla tai Tiina Helmiselläkään. Saija nappasi N40 sarjan korkeudessa hopeaa tuloksella 137 ja leiskautti pituuspaikalla tasan neljä metriä sijoittuen seitsemänneksi. Tiina Helminen urakoi peräti kolme hyppylajia sijoittuen N35 sarjan korkeudessa hopealle tuloksella 146 ja kolmiloikassa pronssille tuloksella 9,60. Pituudessa sijoitus oli kuudes 4,16 kantaneella tuloksella. Onnittelut mitalisteille!

Miesten puolella ei mitalikahveja päästy nauttimaan. Sen sijaan tuliaisina oli pisteisoja ja hyviä tuloksia. Leo Väkiparta urakoi peräti kolme heittolajia, joista parhaiten lensi Kiekko. M50 sarjan viides sija varmistui 33,40 kantaneella heitolla. Kuulassa tulos oli 10,59 ja keihäs lensi tulokseen 41,42. Viides edustajamme kisoissa oli M55 kuulantyönnössä kahdeksanneksi tuloksella 10,30 sijoittunut Anssi Rask.

Toivottavasti saamme tulevaisuudessa innostettua lisää aikuisurheilijoita kokeilemaan omia rajojaan SAUL:n SM-kisoihin. Hyvä paikka eri yleisurheilulajien saloihin perehtymiseen on KUY:n aikuisten yleisurheilukoulu. Lisätiedot aikuisten yleisurheilukoulusta ja harjoitusajat voit tarkastaa TÄÄLTÄ

SAUL:n sm-kisojen kaikki tulokset löytyvät TÄÄLTÄ