Talenttiryhmä

Talenttiryhmään valitaan tavoitteellisesti yleisurheilua harjoittelevia 2004-2005-syntyneitä junioreita. Talenteilla on harjoituksia 4-5 kertaa viikossa. Ryhmän tavoitteena on luoda urheilijoille monipuolinen harjoituspohja ja antaa valmiuksia kilpailla monipuolisesti eri yleisurheilulajeissa.

Urheilijan polku KUY:ssä

Ryhmien vastuuvalmentaja
Juho-Viljami Kosunen, 045 609 2227, valmennus.kuy@saunalahti.fi

Ryhmän muut valmentajat:
Joni Rouhiainen
Ville Halvari


Ryhmä käyttää MyClub tapahtumasivua harjoituksiin ilmoittautumiseen. 

Syyskausi käynnistyy maanantaina 2.10


Syksyn 2017 alustavat treeniajat.

  • MA Järvenpään monitoimihalli klo 18.00-20.00
  • KE Hyrylän jäähallin juoksusuora klo 18.30-20.30
  • TO Vaunukankaan koulun sali klo 18.45-20.15
  • LA Järvenpään monitoimihalli klo 12.00-13.30
  • SU Piironen telinevoimistelualue klo 15.00-16.30


KAUSIMAKSUT 1.10.2017 - 30.9.2018    

Talenttiryhmä 1020€ vuosi

Näiden lisäksi laskutetaan erikseen 2018 jäsenmaksu 30 euroa.

Kausimaksu maksetaan kerran kuukaudessa 85€, ensimmäinen lasku lähetetään viitenumeroineen lokakuussa, Lasku pätee koko harjoittelukauden.

Maksukeskeytyksen voi saada loukkaantumisen/sairastumisen vuoksi lääkärintodistuksella yli 1 kuukauden poissaolon jälkeen. Ensimmäisen kk-jälkeen voi saada kokonaan keskeytyksen tai osittaisen kk-maksun, riippuen mitä valmentajan kanssa on sovittu korvaavasta /osittaisesta harjoittelusta tai erillisten harjoitusohjelmien tekemisestä. Asasta neuvotellaan tapauskohtaisesti valmentajan ja toimiston kanssa.
Ilmoittautuminen on sitova, vaikka harjoittelu jostain syystä loppuisi kesken kauden.

Kausimaksu sisältää Suomen Urheiluliiton lisenssin, joka sisältää vakuutuksen. Lisenssin vakuutus on voimassa vasta, kun maksu on suoritettu.

Kilpailuista

Tämän ryhmän urheilijoilla on osallistumisvelvoite pm- ja SM-kilpailuihin ja erilaisiin seuraotteluihin!

Seura maksaa osallistumiset kaikkiin piirinmestaruus (pm) ja SM- kisoihin. Ilmoittaudu näihin aina seuran sähköpostin kilpailu.kuy@saunalahti.fi kautta, viimeistään 2 vrk ennen ilmoittautumisajan päättymistä.

SM-kilpailuista seura maksaa myös matka- ja majoituskuluja sovittujen periaatteiden mukaisesti. SM-kisamatkoísta sovittava aina etukäteen valmennuspäällikön kanssa.

Seuran omat kisat ovat jäsenille maksuttomia!

Kausimaksu sisältää osallistumiset kaikkiin piirinmestaruus (pm) ja SM-kisoihin. Ilmoittaudu näihin aina seuran sähköpostin kilpailu.kuy@saunalahti.fi kautta, viimeistään 2 vrk ennen ilmoittautumisajan päättymistä.

SM-kilpailuista seura maksaa myös matka- ja majoituskuluja sovittujen periaatteiden mukaisesti. SM-kisamatkoísta sovittava aina etukäteen valmennuspäällikön kanssa.

Seuran omat kisat ovat jäsenille maksuttomia!

Ryhmän vuosittain sovittavat pelisäännöt löytyvät pelisäännöt-kohdasta!