Aikuisten treeniryhmä


Aikuisten treeniryhmä on tarkoitettu Kilpailuintoisille ja lisää haastetta harjoitteluun kaipaaville!

Aikuisten treeniryhmän tarkoituksena on kehittää jokaisen osallistujan fyysisiä ominaisuuksia, parantaa lajiosaamista ja omia tuloksia, sekä valmistaa urheilija osallistumaan yleisen sarjan tai SAUL:in järjestämiin kilpailuihin. Aikuisten treeniryhmän harjoitusten suunnittelusta ja valmennuksesta vastaa Jorma Liukka. Harjoituksia rakennettaan juoksemisesta, heittämisestä ja hyppäämisestä kiinnostuneille.


Talven 2020 - 2021 harjoitusajat, 30.9.2020 alkaen 
- ke klo 19-20.30 Järvenpään monitoimihalli*
- su klo 18.00-19.30 Järvenpään jäähallin juoksusuora*
* loka- ja marraskuun harjoitukset Järvenpään ja Keravan kuntoradoilla

Kauden 2020-2021 info pidetään tiistaina 29.9. klo 19-20.
Paikka: seuran toimistolla osoitteessa Uudenmaantie 7, Järvenpää (TR-sähkön talo, toimiston ovi talon vasemmalla seinällä).

Lisätiedot ryhmästä:
Piia /040 733 5175
piiajantti@gmail.com

Ilmoittautuminen ja kausimaksut:

Ilmoittaudu Aikuisten treeniryhmään kaudelle 2021 TÄÄLTÄ
- Ilmoittautumalla aikuisten treeniryhmään olet automaattisesti mukana myös aikuisten yleisurheilukoulun harjoituksissa!

Hinta (talvi ja kesä 2021):
660 euroa (sisältää harjoitukset 2x viikossa 11 kuukautta)

Jäsenmaksu 30 euroa (jäsenmaksu kattaa koko harjoituskauden 30.9.2020 - 30.9.2021)

Huom! Saat ilmoittautumisen yhteydessä laskun, joka tallentuu myös myClub järjestelmään omiin tietoihin. Aikuisten treeniryhmän kausimaksu on 660€. Kausimaksu laskutetaan neljässä erässä. Ensimmäisen osan laskusta saat ilmoittautumisen yhteydessä.

HINTA ei sisällä vakuutusta tai kilpailulisenssiä. Ohjeet lisenssin ostoon linksitä: https://www.kuy.fi/yleisurheilulisenssi-ja-sporttiturva-2019Ilmoittautumisohjeet:
- jos et ole vielä KUY jäsen, sinun tulee rekisteröityä myClub järjestelmään, joka on mahdollista ilmoittautumisen yhteydessä

HUOM! Kirjautuminen tulee tehdä sen henkilön nimissä, joka halutaan ilmoittaa ryhmään!

- ilmoittautuminen on mahdollista vain kirjautumalla myClub jäsenrekisteriin, jolloin saamme kaikki tarvittavat tiedot: nimi, syntymäaika, osoite, ne.

- Kausimaksun lisäksi tulee maksaa myös jäsenmaksu tulevalle kaudelle, joka tarvitsee maksaa vain kerran kalenterivuodessa. Syksyllä maksetaan tulevan kalenterivuoden jäsenmaksu ja keväällä sekä kesällä maksetaan kuluvan vuoden jäsenmaksu.

- ilmoittautuminen on sitova (ilmoittaudu treeniryhmään 30.9. mennessä, saat harjoitella kaksi viikkoa veloituksetta)