Aikuisten treeniryhmä


Aikuisten treeniryhmä on tarkoitettu Kilpailuintoisille ja lisää haastetta harjoitteluun kaipaaville!

Aikuisten treeniryhmän tarkoituksena on kehittää jokaisen osallistujan fyysisiä ominaisuuksia, parantaa lajiosaamista ja omia tuloksia, sekä valmistaa urheilija osallistumaan yleisen sarjan tai SAUL:in järjestämiin kilpailuihin. Aikuisten treeniryhmän harjoitusten suunnittelusta ja valmennuksesta vastaa Jorma Liukka.


Kesän harjoitusajat 1.6 - 20.9.2020
- ma klo 18-19.30 Hyrylän urheilukeskus (harjoitus yhdessä aikuisten yleisurheilukoulun kanssa)
- to klo 18.00-19.30 Järvenpään keskusurheilukenttä

Sunnuntaisin Monitoimihallin harjoitus on Aikuisten Yleisurheilukoulun harjoitus, jonka teemat löytyvät ryhmän sivuilta: https://www.kuy.fi/aikuisten-urheilukoulu. Vaihtoehtoisesti on mahdollista tehdä sunnuntaisin omatoiminen harjoitus, jonka sisällöstä vastaa Jorma Liukka.Ilmoittautuminen ja kausimaksut:

Ilmoittaudu Aikuisten treeniryhmään kaudelle 2020 TÄÄLTÄ
- Ilmoittautumalla aikuisten treeniryhmään olet automaattisesti mukana myös aikuisten yleisurheilukoulun harjoituksissa!

Hinta (talvi ja kesä 2020):
660 euroa (sisältää harjoitukset 2x viikossa 11 kuukautta)

Jäsenmaksu 30 euroa (jäsenmaksu kattaa koko harjoituskauden 25.9.2019 - 26.8.2020)

Huom! Saat ilmoittautumisen yhteydessä laskun, joka tallentuu myös myClub järjestelmään omiin tietoihin. Laskun kokonaissumma on 660€. Lasku tulee maksaa kuukaisittain 60€, aina joka kuukauden 30. päivä.

HINTA ei sisällä vakuutusta tai kilpailulisenssiä. Ohjeet lisenssin ostoon linksitä: https://www.kuy.fi/yleisurheilulisenssi-ja-sporttiturva-2019Ilmoittautumisohjeet:
- jos et ole vielä KUY jäsen, sinun tulee rekisteröityä myClub järjestelmään, joka on mahdollista ilmoittautumisen yhteydessä

HUOM! Kirjautuminen tulee tehdä sen henkilön nimissä, joka halutaan ilmoittaa ryhmään!

- ilmoittautuminen on mahdollista vain kirjautumalla myClub jäsenrekisteriin, jolloin saamme kaikki tarvittavat tiedot: nimi, syntymäaika, osoite, ne.

- Kausimaksun lisäksi tulee maksaa myös jäsenmaksu tulevalle kaudelle, joka tarvitsee maksaa vain kerran kalenterivuodessa. Syksyllä maksetaan tulevan kalenterivuoden jäsenmaksu ja keväällä sekä kesällä maksetaan kuluvan vuoden jäsenmaksu.

- ilmoittautuminen on sitova