Kimpisellä kolmen kahdeksikon päivä

06.08.2016

19- ja 22-vuotiaiden SM-kilpailujen toisena kilpailupäivänä Lappeenrannan Kimpisellä KUY:n urheilijat tekivät tasaista jälkeä. Kolme urheilijaa oli tänään tulessa, ja jokainen sijoittui omassa lajissaan kahdeksanneksi. Petri Ihander hyppäsi kauden toisessa pituuskilpailussaan kesän parhaansa 667 ollen mukana 22-vuotiaiden kolmella viimeisellä kierroksella. Jere Vilenius teki myös kesän parhaan juoksunsa 22-vuotiaiden 800 metrillä kellottaen niukasti päälle kahden minuutin ajan, 2.00,39. Ja kolmannen kasisijan nappasi sitten Niia Immonen vanhemman ikäluokan moukarissa. Heittonsa oli hiukan hakusessa, kun vasta kolmannella heitolla tuloslistaan saatiin metrejä merkatuksi. Parhaaseen heittoon kertyi mittaa 49,45, johon heittäjättäremme eikä myöskään valmennuspuoli ollut täysin tyytyväinen. Parempaan olisi ollut varmaan eväitä....

Mitaliodotuksin kolmanteen kisapäivään

Sunnuntaina ollaan KUY:n leirissä taas mitaliodotuksin liikkeellä, kun ohjelmassa ovat molempien sukupuolien 5000 metrin juoksut 22-sarjassa. Robin Ryynänen ja Noora Wallenius haluavat varmasti mitalisaalistaan kasvattaa näissäkin kilpailuissa. Saman sarjan nelkun aidoissa mitalisaumoja on myös realistisesti olemassa. Eveliina Määttänen hakee hyvää tulosta ja maajoukkuepaikkojen varmistusta, ja jos Joni Rouhiainen tervehtyy juoksukuntoon, on hänelläkin onnistuessaan oiva mahdollisuus nousta palkintokorokkeelle. Muita KUY:n urheilijoita nähdään sunnuntaina Kimpisen sinisellä mondolla keihäänheittopaikalla Joonas Hyvärinen ja Petri Ihander sekä nuoremman ikäluokan loikkapaikalla Nelly Roukala ja Janina Pykäri.